Over ons

HILVERSUM

BUSINESS

CENTER

Over ons

In 2007 kochten Hans Boonstra en Roel Mühlstaff het hoofdkantoor van RSDB (Roto Smeets de Boer). Een gemeentelijk monument van Dudok en transformeerde dit in een bedrijfsverzamelgebouw, met kleinere en grote huurders, waaronder: Sportcity (Fit for Free), Staples (Office Center), Shurgard, ROC Amsterdam, Monk Bouldergym, Sportrevalidatie Hilversum. Zoals wethouder Jan Rensen (wethouder economie en media), bij de opening in 2008 in zijn toespraak aangaf: “Dit is wel een heel mooi voorbeeld, omdat dit zo’n ogenschijnlijk kansloos gebouw was.” Het Hilversum Business Center beheert en verhuurt hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouwen. Gastvrije werkplekken in een inspirerende omgeving waar kruisbestuivingen en creatieve samenwerkingen ontstaan. Onze huurders variëren van zzp’ers tot grote ondernemingen. Onze Business Centers kenmerken zich dan ook door een hoge bezettingsgraad. Door creatief te denken en snel te acteren weten we geregeld binnen korte tijd klinkende resultaten te boeken.

J. (Hans) Boonstra

CEO

In 1987 officiers opleiding Landmacht bij de OCOSD Breda afgerond en uiteindelijk gepromoveerd tot kapitein. Daarna een groothandel in motorfietsen gestart en het bedrijf opgebouwd tot een serieuze speler in de motorhandel. Vervolgens overstap gemaakt naar het vastgoed.

L. (Lisette) Timm

Office manager

Lisette Timm (office manager bij Sportrevalidatie Hilversum) blijft bij de entree aanspreekpunt voor alle bezoekers. Als gastvrouw ontvangt zij het bezoek, verwijst deze door, verzorgt de post en telefoon voor Sportrevalidatie Hilversum en het Hilversum Business Center.

IR R.L.A. (ROEL) MÜHLSTAFF

CEO

In 1987 afgestudeerd aan de Technische Universiteit te Delft. De eerste zeven jaar als adj. directeur afd. vastgoed UNIGRO NV en de volgende zeven jaar als directeur vastgoed bij CRH plc in de DIY. Vervolgens een eigen vastgoed bedrijf met vastgoedontwikkeling en -beleggingen.

S.C.A. (SYLVIA) UHLHORN

CFO

Vanaf 1977 werkzaam als administratief op de hoge school Utrecht. Sinds 2007 CFO, aandeelhouder en bestuurder binnen het Hilversum Business Center. Vanuit de back office verantwoordelijk voor de financiën. Draagt zorg voor het administratieve reilen en zeilen.

ir. E.F.T. (Mike) Mühlstaff

COO

In 2020 afgestudeerd aan de Technische Universiteit te Eindhoven afdeling Bouwkunde richting Architectuur. Om daarna verder te gaan met een eigen vastgoed bedrijf. Specialisatie vastgoedontwikkeling en vastgoedbeleggingen.

R. (RONALD) STAM

HUISMEESTER

Vanaf 2010 is huismeester Ronald Stam iedere dag, met uitzondering van vrijdagmiddag, op het Hilversum Business Center aanwezig. Hij is als huismeester / technische dienst, aanspreekpunt voor alle bedrijven binnen het Hilversum Business Center.