Diensten

Werken alsof je thuis bent, maar dan beter

01

HBC

02

Diensten

03

Faciliteiten

04

OV

01

Hilversum Business Center

De receptie bij de entree is op werkdagen bemenst door een receptioniste, voor het ontvangen van bezoek, aannemen van post of eventueel telefoon. Het HBC beschikt over een vergaderruimte, waarvan huurders kosteloos gebruik kunnen maken. Het HBC biedt de mogelijkheid kantoorruimte vanaf 20 m² tot 195 m² te huren, met flexibele huurcontracten wat betreft looptijd, tegen een scherpe prijs. Volledig passend en afgestemd op uw bedrijfsvoering.

02

Diensten - HBC app

De innovatieve HBC app geeft de mogelijkheid van reserveringen van de vergaderzaal, communicatie met het HBC, service desk, etc. Huismeester Ronald Stam is iedere dag aanwezig en is aanspreekpunt voor alle bedrijven binnen het Hilversum Business Center. Parkeren gratis voor de deur. Voorts is er een food & dranken automaat aanwezig.

03

Faciliteiten

Alle kantoren zijn voorzien van airconditioning, glasvezel, internet, WIFI en intercom. ICT support is een aanvullende dienst die wij aanbieden. In de gemeenschappelijke ruimte is een pantry aanwezig.

04

OV

In de directe omgeving zijn de volgende faciliteiten te vinden: bushalte direct voor de deur, Sportcity, Sportrevalidatie Hilversum, Monk Bouldergym Hilversum, Shurgard, Mc Donalds, Carwash, Tankstation en Lunchroom.

Neem contact met ons op

Wil je vrijblijvend meer informatie om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen ? Neem dan contact met ons op.